#EvdeKal – Yardım Kampanyası

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle, ülkemizde de alınan olağanüstü tedbirler çerçevesinde, gerek kendimizi gerekse sevdiklerimizi korumak ve bu hastalığa yakalanmamak ve  yayılmasına sebep olmamak için ‘evde kalmak’ ve sosyal mesafeye dikkat etmek herkes için bir zorunluluk haline geldi. Bunun neticesinde ortaya çıkan belli zorluklar herkesi, ama özellikle 65 üstü büyüklerimizi ve ücretsiz izne çıkmak zorunda kalan ya da işsiz kalan bir çok vatandaşı etkiliyor.

Bu nedenle toplumun tüm kesimlerinde başlatılan dayanışma ve paylaşım seferberliğine biz de katkı sağlamak istiyoruz. İlk etapta hazırladığımız el dezenfektanı ve diğer temel temizlik malzemelerini içeren hijyen paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlandı.

Bu dayanışmayı hazırlayacağımız gıda paketleri ile sürdürmek istiyoruz. Dayanışma ve beraberlik için elimizden geldiği kadar sorumluluk almaya devam edeceğiz. Siz de destek vermek istiyorsanız dernek banka hesaplarımıza havale/eft ya da online bağış yoluyla bize katılabilirsiniz.