Basında Biz

“İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız siz de onlara öyle davranın” sözünün içinde derin bir anlam gördüğümüz için ve bu durum herkesin başına gelebileceği için insanlara yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir örnek miras bırakmak istiyoruz.

05.2021

Hijyen Araçlarının Hazırlanması

Hijyen araçlarımızın hazırlanması konusunda deneyimlerini paylaşarak desteğini bizden esirgemeyen @i

İlk Umut Derneği çevre kirliliğine dikkat çekti

Seferihisar Belediyesi ve İlk Umut Derneği İzmir Şubesi Sığacık mahallesinde çevre temizliği etkinli

Teşekkür ve Dayanışma Programı

Türk Kızılay'ı tarafından düzenlenen Teşekkür ve Dayanışma Programında İlk Umut Derneği olarak bir

Türk Kızılay'dan Kuzey Makedonya'daki ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Türk Kızılay, Kuzey Makedonya Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kuzey Makedonya Kızılhaçı i

KIZILAY İLE İLK UMUT DERNEĞİNDEN ORTAK PROJE

Covid-19  yardım çalışmaları kapsamında Kızılay ile İlk Umut Derneği ortaklaşa yürütülen projed

AFAD Giresun'a 9 milyon lira acil yardım ödeneği gönderdi

Ankara İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Duru

Türk Kızılay İzmir ve İlk Umut Derneği

Türk Kızılay İzmir ve İlk Umut Derneği arasında gezici hijyen aracının, düzensiz göçmelere ve afet d

Mobil Hijyen Tırı ile Umut Verenler

Sivil toplumun ilham veren hikayelerinden bir tanesi de; çocuklar güldükçe hala umut vardır diye yol

03.2021

Türk Kızılay'ı ile bu kez hijyen setlerimizi Bosna Hersek'e ulaştırdık.

Covid-19 salgının başladığı tarihten bugüne kadar omuz omuza çalıştığımız Türk Kızılay'ı ile bu kez

Diğer İçerikler