Neler Yapıyoruz?

“İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız siz de onlara öyle davranın” sözünün içinde derin bir anlam gördüğümüz için ve bu durum herkesin başına gelebileceği için insanlara yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir örnek miras bırakmak istiyoruz.

01.2022

Van ÇODEM'de yeni projeler için buluştuk.

Van ÇODEM’in daveti ve bölgedeki çeşitli STK’ların katılımlarıyla, 2021 yılında gerçekleştirilen ve

01.2022

Azra kızımızı evinde ziyaret ettik.

Azra kızımızı evinde ziyaret ettik. Kendisiyle beraber alışverişe çıkıp, onun beğendiği kıyafetleri

01.2022

Gaziantep’te gönüllülerimiz ile beraber sokaktaki dostlarımız için yollardaydık.

Zorlu geçen bu soğuk havalarda, minik dostlarımızı da unutmuyoruz. Gaziantep’te gönüllülerimiz ile b

01.2022

Van ÇODEM’de dezavantajlı çocuklarımızla buluştuk.

Van ÇODEM’de dezavantajlı çocuklarımızla buluştuk. Klinik psikoloğumuz ve tercümanımız eşliğinde çoc

01.2022

İzmir’in Bayındır ilçesi, Hasköy’de yaşayan ailelerimizle buluştuk.

İzmir’in Bayındır ilçesi, Hasköy’de yaşayan ailelerimizle buluştuk. Hijyen ve bebek setleri dağıtımı

01.2022

Van temsilciliğimiz çalışmalarına başladı.

Van temsilciliğimiz çalışmalarına başladı. Temsilciğiliğimizde görev yapan klinik psikoloğumuz eşliğ

01.2022

İzmir Bergama’da ailelerimizle buluştuk.

İzmir Bergama’da ailelerimizle buluştuk. Hijyen ve Bebek setleri ile çocuklarımız için mont ve

01.2022

Ankara’da ailelerimize alışveriş kartlarını teslim ettik

Ankara’da ihtiyaç sahibi ailelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Temel ihtiyaçlarına biraz yardımcı