Neler Yapıyoruz?

“İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız siz de onlara öyle davranın” sözünün içinde derin bir anlam gördüğümüz için ve bu durum herkesin başına gelebileceği için insanlara yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir örnek miras bırakmak istiyoruz.

06.2021

Hatay Altınözü Belediye Başkanı Sayın Rıfat SARI ve Hatay Altınözü Kaymakamı Sayın Bülent UYGUR'u zi

06.2021

İlk Umut Derneği olarak doğuya açılan kapımız Gaziantep!

İlk Umut Derneği olarak doğuya açılan kapımız Gaziantep! Çalışma arkadaşlarımız ve gönüllülerimizin

Onlar bizim geleceğimiz!

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Derebaşı köyündeki Derebaşı İlköğretim Okulu'nda yüz yüze eğitime başla

06.2021

TC İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY'u makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Demokan KİLECİ

05.2021

Mobil İkram Aracımız Sahada Hizmet Vermeye Hazır!

Özellikle afet dönemlerinde afet zedelerin gıda ürünlerine hızlı ulaşmasını sağlamak adına ürettiğim

Özel Hekimoğlu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Kapılarını Bizlere Açtı

İzmir Valiliği Özel Hekimoğlu Huzurevi ve yaşlı bakım merkezi kapılarını bizlere açtıkları ve bizle

Özel Mavigöl Huzurevi Kapılarını Bizlere Açtı