Neler Yapıyoruz?

“İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız siz de onlara öyle davranın” sözünün içinde derin bir anlam gördüğümüz için ve bu durum herkesin başına gelebileceği için insanlara yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir örnek miras bırakmak istiyoruz.

Evi sel felaketinden etkilenen 5 aileye hep birlikte sahip çıkalım

Evi sel felaketinden etkilenen 5 aileye hep birlikte sahip çıkalım, tüm ev ihtiyaçlarını İlk Umut De

08.2021

Karadeniz için yeniden el ele verelim!

Karadeniz'de meydana gelen sel felaketiyle yine ve yeniden canımız yandı. Hız kesmeden ve yorulmadan

Evi yanan 5 aileye hep birlikte sahip çıkalım

Evi yanan 5 aileye hep birlikte sahip çıkalım, tüm ev ihtiyaçlarını İlk Umut Derneği olarak karşılam

Bu Ateşi Birlikte Söndürelim

Birçok bölgede itfaiye ekiplerimize yangınları söndürmek için destek olmaya devam ediyoruz. Ancak m

Marmaris Yangın Felaketi

Ülkemizin dört bir yanında meydana gelen yangın felaketinden etkilenen yerlerden birisi olan Marmar

Ciğerlerimiz yanıyor!

Antalya, Muğla, Mersin, Kayseri gibi ülkemizin dört bir yanında meydana gelen yangınlar sonucu hem y

07.2021

İzmir AFAD ekibine teşekkür ederiz.

Doğal afet zamanlarında insan hayatı için her saniyenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bilinçli

06.2021

Gaziantep’te başlattığımız kuaför projemizin ilk adımını gerçekleştirdik

Gaziantep’te başlattığımız kuaför projemizin ilk adımını gerçekleştirdik. Gaziantep’teki gönüllü ve

06.2021

Hatay Altınözü Belediye Başkanı Sayın Rıfat SARI ve Hatay Altınözü Kaymakamı Sayın Bülent UYGUR'u zi

06.2021

İlk Umut Derneği olarak doğuya açılan kapımız Gaziantep!

İlk Umut Derneği olarak doğuya açılan kapımız Gaziantep! Çalışma arkadaşlarımız ve gönüllülerimizin