Barınma İhtiyacı

Siz de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için, İlk Umut Derneği afet vb. durumlarda barınma ihtiyacına karşı yürüttüğü faaliyetlere destek olabilirsiniz.

İlk Umut Derneği, Afet bölgelerinde yaşanan zorluklardan birisi olan geçici barınma ihtiyacını karşılamak adına atılabilecek en önemli adımın kaliteli ve uzun süre kullanıma uygun çadırların ihtiyaç sahibi Afetzedelere ulaştırılmasını sağlamak olduğunu saptadı ve bunu hayata geçirmeye karar verdi.

Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz.

HAVALE/EFT İLE BAĞIŞ

Şube Adı Ostim/Ankara Şubesi
Şube Kodu 4259
Para Birimi Türk Lirası (TL)