ÇEVRE BİLİNCİ VE HAYVANLARI KORUMA

Her geçen gün biraz daha kirli bir dünyaya uyanıyoruz. Bunun önüne geçebilmek için çevre bilincini arttırma öneminin farkındayız. Amacımız 10.000 adet fidanı toprakla buluşturmaktır. Bu fidanlar Hatıra Ormanında yeşerecek ve gelecek nesillere güzel bir armağan olacaktır. Ayrıca sokakta yaşayan on binlerce can var ve bizlerin arasında yaşamaya çalışıyorlar. Pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde bize olan ihtiyaçları daha da arttı. Biz de onlar için harekete geçtik ve siz değerli bağışçılarımız sayesinde sokağa çıkma yasaklarında besleme yapmaya devam ediyoruz.