Ciğerlerimiz yanıyor!

Antalya, Muğla, Mersin, Kayseri gibi ülkemizin dört bir yanında meydana gelen yangınlar sonucu hem yerleşim yerleri hem de ormanlarımız maalesef küle dönüştü. Yangınlar nedeniyle bir çok köy ve mahalle tahliye edilmek zorunda kaldı. Sokak hayvanları, yabani hayvanlar alevlerin arasında can verdi. Üzüntümüzü kelimelerle anlatmak imkansız. Orman yangınlarında görevli ekibimiz zaman kaybetmeden hijyen tırlarımızla birlikte harekete geçti ve bölgeye ulaştılar. Yapılan saha çalışması sonucu yangından etkilenen vatandaşlara acil olarak içme suyu ve ayran ikramları gerçekleştirdiler. Ayrıca özellikle hijyen ürünlerine olan ihtiyaç giderek büyümektedir. Bu nedenle başta içme suyu, ayran ve hijyen ürünlerini bu vahim hadiseyi yaşamış vatandaşlarımıza sağlamak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Buna ek olarak yangından etkilenen ve tıpkı insanlar gibi büyük bir travma yaşayan hayvanlar için besleme çalışmaları hususunda sizlerin desteğini rica ederiz.

Bağış