Çocuklar ve Kadınlarla bir adım daha ileriye

Torbalı Temsilciliğimiz çocukları ve kadınları kabul edilebilecek hale gelmesi için hızlıca hazırlanıldı. Daha önce Gaziantep’de yaptığımız ve devam etmekte olan projenin çok başarılı bir şekilde devam ettiğini gördük. İzmir Torbalı’da yardımda bulunduğumuz ailelerin buna ihtiyaçlarının olduğunu duyduk ve bunu onları ziyaret ettiğimizde gözlemledik. Gözlemlerimiz sonucunda bu güzel projeyi İzmir’de de yapma kararı aldık. Binayı çocuklara uygun hale getirmek için yine ufak tadilatlarla hazır hale getirildi.

Ailelerle görüştükten sonra çocuklarla vakit geçirdik ve onları temsilciliğimize davet ettik. İlk başta tedirgin ve çekiniyorlardı ama günün sonunda çocuklar tekrar gelmek istediklerini söylediler. Mutlulukları o güzel kocaman gülümsemelerinde ve heyecanlarında saklıydı.

Temsilciliğimizde 15 çocuğumuzla başladığımız etkinlik ve aktivitelerimiz sonucu hiç Türkçe konuşamayan çocuklarımız şu anda kendilerini ifade edebilecek kadar Türkçe öğrendiler. Hem çocuklar hem de bizler bu güzel ilerlemeden ve bu kadar kısa zamanda aldığımız bu sonuçtan mutluluk duyuyoruz.