Hatıra Ormanı

Sevdiklerinize verebileceğiniz en büyük hediye onlar adına yaşayan fidanlardır. Özel günlerinizde, eşinize ya da arkadaşlarınıza adının yazılı olduğu fidanlar bağışlayabilirsiniz. Yapmış olduğunuz bağışın karşılığında Orman Genel Müdürlüğünden onaylı fidan bağışınızın da yazılı olduğu teşekkür yazısı tarafınıza iletilecektir. Amacımız 10.000 Adet fidanı toprakla buluşturmak . Sizin ilk Umut Derneği’ne yapmış olduğunuz her 10 tl bağış toprakla buluşan bir fidan oluyor. Bu fidanlar Hatıra Ormanında yeşerecek ve gelecek nesillere güzel bir armağan olacaktır.