İlk Umut Derneği olarak doğuya açılan kapımız Gaziantep!

İlk Umut Derneği olarak doğuya açılan kapımız Gaziantep! Çalışma arkadaşlarımız ve gönüllülerimizin çevrimiçi platform üzerinden gerçekleştirdikleri toplantının ana konusu daha çok insanın hayatına nasıl UMUT olabiliriz oldu. Birlikte attığımız her adım ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmak ve hayatlarındaki zorlukları aşmak için bizleri cesaretlendiriyor. #iyilikyürektengelir diyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Genişleyen ailemizde sizi de görmek isteriz!