İzmir Depremi

Maalesef üzücü ve sarsıcı bir afet ile tekrar karşı karşıyayız. İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen ve can kayıplarına neden olan deprem sonrası halen enkaz arama kurtama çalışmaları devam ediyor. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Evleri hasar gören ve korku-panik nedeniyle evlerinde kalamayan bir çok vatandaş çadırlarda geceliyor. Dernek olarak afet koordinasyon merkezi ile iletişim halinde ihtiyaç duyulan alanlarda destek vermek için organize olarak bölgeye intikal ettik. Mobil hijyen tırımız arama kurtarma çalışmalarının yoğun olduğu bölgede hizmet veriyor. Tekrardan tüm ülkemize geçmiş olsun diyoruz.