İzmir ilk Umut Toplum Merkezi

İzmir Torbalı’da Suriye göçmeni olan Arap ve Kürt ailelerinin çocukları için var olan temsilciliğimizin Eylül 2018 tarihi itibariyle kapılarını açtık. İlk umut derneği olarak yürüttüğümüz bu projede Gaziantep de başlattığımız ve harika sonuçlar aldığımız Toplum Merkezi’nin bir benzerini İzmir’de başlattık. Yürüttüğümüz bu projede çocukların sosyal yasama adapte olabilmeleri için gerekli çalışmaları yapmak, dilimize daha hakim olmaları ve el becerilerini geliştirecek türde çalışmalarla onlara eğlenceli, güvenli ve sağlıklı bir ortam sunma amacındayız. Temsilciliğimizden, 3 yıldır yardımlar ulaştırmaktan son derece mutlu olduğumuz İzmir ve bölgesindeki göçmenler ile birlikte ihtiyacı olan herkes faydalanmaktadır.