Değerli Destekçilerimiz,

İlk Umut Derneği olarak, siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla daha iyi hizmet verebilmek ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza daha etkin şekilde ulaşabilmek adına sürekli olarak web sitemizi ve hizmetlerimizi iyileştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, web sitemizde bazı önemli iyileştirme ve güncelleme çalışmaları yapılmaktadır.

Bu çalışmalar süresince, bağış sistemimiz geçici olarak devre dışı olacaktır. Siz değerli destekçilerimizin bağışlarını daha güvenli, hızlı ve kullanıcı dostu bir şekilde yapabilmesi için gerekli teknik güncellemeler ve sistem iyileştirmeleri üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Bu süreçte yaşanabilecek olası aksaklıklar için şimdiden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu süreçte bize gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Çalışmalarımız tamamlandığında, sizlere daha iyi bir bağış deneyimi sunabilmek adına tekrar hizmetinizde olacağız. İyileştirme çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, yeni bağış sistemimizin faaliyete geçtiğini duyuracağız.

İlk Umut Derneği olarak, topluma faydalı projelerimizle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Siz değerli bağışçılarımızın destekleriyle, daha güçlü bir gelecek için çalışıyoruz.