Kızılay’dan Teşekkür

Koronavirüs yardım çalışamaları kapsamında Kızılay ile ortaklaşa yürüttüğümüz hijyen setleri dağıtım projemiz devam ederken, bu süreci atlatmak için fedakarlıkta bulunan ve sorumluluk alan tüm sağlık çalışanları, kurum ve kuruluşlar ve sorumlu davranan vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda işbirliği ve dayanışma gösteren ulusal ve uluslararası birçok organizasyondan birisi olduğumuz için mutluyuz. Kızılay Genel Başkanı Sayın Dr.Kerem Kınık’ın bu sürece katkı sağlayan kuruluşlar hakkında bahsettiği konuşmasından bir bölümü aşağıda görebilirsiniz. #EvdeKal