KORONAVİRÜS #EVDEKAL YARDIM PROJESİ

Covid-19 salgını, başta sağlık çalışanları olmak üzere hayatlarına zaten çok zor şartlarda devam etmeye çalışan herkesin yaşamını daha da zor hale getirdi. Pandemi, beraberinde işsizlik ve üretim yavaşlaması gibi problemler getirmiş ve bunun sonucu olarak gıda ve hijyen ürünlerinin maliyetlerinde büyük artışlar yaşanmıştır. İlk Umut Derneği olarak, Türk Kızılay’ı ile beraber hayata geçirdiğimiz Covid-19 dayanışma projesi kapsamında ülke genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza on binlerce hijyen ve gıda yardım kolisi dağıtımı gerçekleştirdik. Sizlerin desteği ile salgının son bulacağı tarihe kadar yardım çalışmalarımıza ve Türk Kızılay’ı ile iş birliğimize devam edeceğiz.