Koronavirüs Yardım Çalışması

Toplumumuzda büyük bir korkunun ve kaygının kaynağı olarak görülen, Aralık ayında Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve zamanla tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınının 11 Mart 2020 tarhinde ülkemizde de ortaya çıkmasıyla başlayan toplumsal mücadelede biz de İlk Umut Derneği olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirebilmek için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu amaçla Türk Kızılayı ile başlatmış olduğumuz dayanışma projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hijyen kolilerini hazır hale getirdik. Sizlerin desteği ile salgının ülkemizde son bulacağı tarihe kadar yardım çalışmalarımıza ve Türk Kızılayı ile iş birliğimize devam edeceğiz.