Marmaris Yangın Felaketi

Ülkemizin dört bir yanında meydana gelen yangın felaketinden etkilenen yerlerden birisi olan Marmaris’de en çok zarar gören bölge Asparan ve Osmaniye köyü oldu. Bu bölgelerde mahsur kalan insanlara hala ulaşılmaya çalışılıyor. Ekip arkadaşlarımız Afad ve Türk Kızılay’ı ile koordineli şekilde ihtiyaca yönelik çalışmalara başlandı. İlk olarak temiz su ve ayran ihtiyacının fazla olduğunu daha sonrada tabiki içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin de şartları daha ağır hale getirmesiyle hijyen ihtiyacının artmasına sebep oldu. Bizler hem hijyen tırlarımızdan birisini bölgeye göndererek hem de 500 adet hijyen setini köy ve mahallelerde dağıtılmak üzere bölgeye ulaştırarak destek olmaya devam ediyoruz.

Canımız yanıyor! Yaşanılan acının zorluğunun kelimelere dökülecek gibi olmadığını bizler felaketin olduğu noktaya gittiğimizde ve gözlerimizle tanık olduğumuzda anladık. Durumun ciddiyetini kavrar kavramaz insani gücü sahada artırmak için yapmamız gereken ne varsa hiç çekinmeden elimizden geleni yaptık. Her afette omuz omuza çalıştığımız Afad ve Türk Kızılayı ile yine kordineli olarak hijyen ihtiyacının çok fazla olduğunu keşfettiğimizde hijyen tırımızı hazır hale getirip bölgeye en kısa zamanda ulaşımını sağladık.