Mobil Hijyen Tırı – 1

Hazırlığı süren ve bizi heyecanlandıran projelerimizden birisi de “Gezici Duş ve Çamaşır Makinesi”, gezici bir temizlik tırı. Dünya’da örnekleri bulunan ve sosyal hizmet anlamında ilgi gören, ihtiyaç sahiplerine ulaşmakta oldukça pratik bir yol olan bu taşınabilir hizmet tırı aracılığıyla sığınmacıların çamaşır temizliği ve yıkanma için su kullanımına rahat ulaşamadığı bölgelere gidebileceğiz. Yaz dönemi gelmeden hayata geçirmeyi planladığımız bu proje ile kurulacak istasyonlar aracılığıyla onlara hijyen imkanı sunabileceğiz.