Onlar bizim geleceğimiz!

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Derebaşı köyündeki Derebaşı İlköğretim Okulu'nda yüz yüze eğitime başlayan çocuklarımıza hem İlk Umut sırt çantalarını ve kırtasiye setlerini hem de kek ve meyve sularını ilettik. Onlar bizim geleceğimiz! Bu eğitim setlerini yıl sonu hediyesi olarak onlara ilettik ancak yeni eğitim ve öğretim yılında onlara olan desteklerimiz tıpkı şimdi olduğu gibi devam edecek. Hep birlikte geleceğe umutla bakabilmek için onların eğitimini desteklemeli ve yanlarında olmalıyız.