Projelerimiz

“İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız siz de onlara öyle davranın” sözünün içinde derin bir anlam gördüğümüz için ve bu durum herkesin başına gelebileceği için insanlara yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir örnek miras bırakmak istiyoruz.

KORONAVİRÜS #EVDEKAL YARDIM PROJESİ

Covid-19 salgını, başta sağlık çalışanları olmak üzere hayatlarına zaten çok zor şartlarda devam e

KIŞ PROJELERİ

Çocuklar üşümesin fikri ile başlattığımız ve birçok şehirde her yıl düzenli olarak devam eden kış p