Sokaktaki Hayvanlarımız için

Zorlu hava şartlarında yaşamlarını sürdürmeye çalışan sokak canlarımızı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu zamanlarda Ankara ve çevresinde düzenli olarak besleme çalışmaları yürütüyoruz. Sağlık açısından iyi durumda olmayan bir çok canla da karşılaştık.

Hem besleme hemde onlara sağlık açısından yardımcı olabilmek adına patiko Stray Animals (Hayvan Kurtarma Hizmeti) ile birlikte hem uyuz olan canlarımızın ilaçlarını onlara sağladık hemde besleme ihtiyaçlarını gidermeyi başardık.