27Tem2024

Kızılay İle İlk Umut Derneğinden Ortak Proje

Covid-19  yardım çalışmaları kapsamında Kızılay ile İlk Umut Derneği ortaklaşa yürütülen projede Düzce’de de ailelere hijyen setleri dağıtımına devam ediliyor.

İlk Umut Derneği’nin Kızılay’a bağışladığı Aile Hijyen Kolileri filyasyon ekibiyle birlikte Düzce’de dağıtılmaya başlandı.Kızılay Düzce Şubesi Başkan Yardımcısı İdris Çalışkan,İlk Umut Derneği Başkan Yardımcısı Refik Topçu ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Filyasyon Ekibi görevlileri ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere hijyen kolileri teslim edildi.

İçerisinde şampuan, kolonya, el sabunu, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, Arap sabunu, bulaşık süngeri, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, diş macunu, diş fırçası, tıraş bıçağı ve tıraş köpüğü bulunan yüzlerce hijyen kolisi , bu tür malzemeye ulaşmada en büyük sıkıntıyı çeken vatandaşlar gözetilerek dağıtılacak.

Kaynak: http://www.duzceanaliz.com/haber-kIzIlay-ile-ilk-umut-derneginden-ortak-proje-10764.html